شماره آگهی : 272081

کاربرد گاز ازت (نیتروژن ) در بسته بندی مواد غذایی

شماره تماس : 09909087392

نیتروژندر آب و چربی می‌تواند در بسته بندی موادغذایی به روش مَپ از کولپس شدن بسته که در اثر غلظت بالای دی اکسید کربن ایجاد می‌شود جلوگیری کند. علاوه براین، جایگزین شدن اکسیژن درون بسته با نیتروژن می‌تواند فساد اکسیداتیو را به تاخیر انداخته و از رشد میکروارگانیسم های هوازی جلوگیری نماید. در مورد مواد غذایی خشک (خشکبار) کاهش اکسیژن تا کمتر از ۱% و ورود گاز نیتروژن به داخل بسته اکسیداسیون چربی به حداقل رسانده شده و باعث حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری این محصولات می‌گردد. نیتروژن بصورت غیر‌مستقیم در به تاخیر انداختن رشد میکروارگانیسم های هوازی اثر دارد. نقش دیگر نیتروژندر بسته بندی به روش مَپ بعنوان گاز پرکن و در بسته بندی‌های انعطاف پذیر از خلاء بیش از اندازه جلوگیری می‌کند.



کاربرد گاز ازت (نیتروژن ) در بسته بندی مواد غذایی