شماره آگهی : 276138
خرید و فروش عمده ماهی خشک و پودر ماهی خشک
شماره تماس : 07633339720
شرکت فرآوری ماهی خشک صیادان جوان جاسک با سه نسل تجربه در تولید ماهی خشک و صید و صیادی درسال۱۳۸۰ در استان هرمزگان، جزیره قشم تاسیس و راه اندازی گردید، تا به همت مدیریت قوی و پشتیبانی صیادان در زمره تولید کنندگان ماهی خشک، پودر ماهی و میگو، خوراک دام و طیور، خوراک آبزیان، روغن ماهی، میگو صادراتی و میگو پرورشی در جنوب کشور قرار گیرد.
در حال حاضر شرکت فرآوری ماهی خشک بزرگترین و مجهزترین کارخانه تولید ماهی خشک متو، ماهی ساردین خشک، ماهی خشک جنوب، پودر ماهی متو، پودر ماهی ساردین، پودر ماهی کیلکا، پودر ماهی جنوب، پودر ماهی تر، پودر ماهی خشک ، پودر ماهی مخلوط، روغن ماهی، میگو صادراتی، میگو پرورشی، خوراک دام و طیور، خوراک آبزیان، در جنوب کشور می باشد.
چرا بهتر است ماهی خشک و پودر ماهی و روغن ماهی و خوراک دام و طیور و خوراک آبزیان و روغن ماهی و میگو صادراتی و میگو پرورشی را از شرکت فرآوری ماهی خشک تهیه نمائید؟
• تحویل سریع:
• امکان صادرات و ارسال به تمامی استان های ایران
• ادغام روشهای سنتی و تکنولوژیهای روز دنیا
• امکان تولید تناژ بالا
• دارای مجوز فعالیت
• ارائه مناسب ترین قیمت
• حمایت از صیادان با تجربه
عرضه پودر ماهی توسط شرکت صیادان جوان جاسک
بزرگترین کارخانه تولید پودر ماهی در کشور پودر ماهی مناسب دام، طیور و آبزیان را عرضه میکند. شرکت صیادان جوان جاسک علاوه بر پودرماهی محصولاتی از قبیل روغن ماهی، ماهی خشک، پودر پوست میگو، ماهی و میگو پرورشی صادراتی را نیز با بالاترین کیفیت تولید کرده است.
پودر ماهی چیست؟
پودر ماهی محصولی فرآوری شده است که از ماهی یا ضایعات آن به دست میآید. ماهیهای به کار رفته در تولید پودر ماهی، پس از صید شدن ابتدا خشک شده و سپس آسیاب میشوند. پودر ماهی معمولا برای تغذیه دام و طیور و آبزیان استفاده میشود.
خواص پودر ماهی
پودر ماهي یکی از منابع غنی پروتئین حیوانی است که مقادیر قابل توجهای متیونین، لیزین، کلسیم و فسفر قابلاستفاده دارد. این پودر در تغذيه دام، طيور و آبزيان کاربرد فراوانی دارد. پودر ماهی ترکیب اسید آمینهی مناسبی برای دام و طیور دارد و میزان پروتئین غیرقابلتجزیه آن نیز بالا است. کیفیت و ارزش غذایی پودر ماهی با توجه به فرآیند تولید و مدت زمان بین صید ماهی تا تولید، و همچنین تازه بودن مواد خام مورد استفاده، متفاوت است. تازه بودن مواد خام مورد استفاده به معنای تجزیه کمتر اسیدهای آمینه بوده که همین امر باعث خوشخوراکی بهتر و قابلیت هضم بیشتر پودر ماهی میشود. معمولا هرچه فرآیند خشک کردن ملایمتر صورت بگیرد، کیفیت پودر حاصله بالاتر خواهد بود .
استفاده از درجه حرارت بالا در فرآیند خشک کردن باعث میشود که درصد بیشتری از بخش پروتئینی آسیب ببیند. عقیده بر این است که بهترین روش خشک کردن، روش غیرمستقیم با هوای داغ است. گرچه در این روش سرعت خشک شدن کمتر است، اما معمولا محصول تولیدی از کیفیت بهتری برخوردارخواهد بود.
کیفیت تغذیهی محصولات مخلوط نسبت به محصولی که از یک منبع حاصل شده باشد و بهصورت غیرمخلوط استفاده میشود، ممکن است کمتر باشد. پودر ماهی مصارف گوناگونی دارد. از جمله خوراک دام و طیور و آبزیان، مصرف خوراكي براي انسان، مصرف دارويی، توليد لوازم آرايشي و بهداشتي (از قبيل صابو
استان : هرمزگان - شهر : بندرعباس
آدرس : آدرس دفتر: بندرعباس - گلشهر - خیابان داماهی - نبش پرواز ۲۲ - ساختمان شمس - طبقه دوم - واحد ۳