در یک مطالعه جدید آشکار شد چاقیِ دوران کودکی در دو مرحله رخ می‌دهد که مرحله نخست با دوره نوزادی و مرحله دوم با دوره نوجوانی مرتبط است.
به گزارش ایسنا، پزشکان به مقایسه اطلاعات مرتبط با چاقی در دهه 1980 در تعدادی کودک پرداخته و دریافتند که چاقی در دوره نوزادی با تاثیر والدین بر فرزندانشان ارتباط دارد در حالی که در نوجوانان تاثیر همسالان در این زمینه از اهمیت بیشتری برخوردار است.
متخصصان بر این باورند که شناسایی این رویکردهای متفاوت و پیشنهادی می‌تواند برای مقابله با بحران چاقی در کودکان مورد نیاز باشد. این بررسی نشان داد رشد چاقی میان افراد بسیار کم سن و سال به طور گسترده‌ای محدود به کودکانی می‌شود که والدین چاق دارند.
پرفسور «ترنسی ویلکین» از دانشگاه اکستر و محقق ارشد این مطالعه گفت: چاقی در دوران کودکی یکی از بزرگترین معضلات در حوزه سلامت عصر حاضر است.
به گفته «ویلکین» در صورتی که تلاش‌ها بر این است که استراتژی‌های مفید به منظور مقابله با معضل چاقی ارائه شود ابتدا لازم است دلیل آن درک شود.
به گزارش ساینس ورلد ریپورت، این اولین مطالعه انجام گرفته است که نشان می‌دهد عوامل مختلفی در چاقی دوران کودکی موثر هستند و به سن کودک بستگی دارد.