طرز تهیه یخ در بهشت
یخ در بهشت میوهای، نوشیدنی فوقالعاده که مناسب روزهای گرم و تابستانی است. در اینجا 4 نوع یخ در بهشت میوهای را آموزش ببینید. یخ در بهشت یک نوشیدنی قدیمی که همانطور که از اسمش پیداست از یخ و با طعمهای مختلف تهیه میشود. با توجه به گرمای تابستان و افزایش شدید دما، خوردن یک نوشیدنی خنک و خوشمزه بسیار دلچسب است. یخ در بهشت یکی از نوشیدنیهایی است که همه ما را به خاطرات کودکی بر میگرداند. در ادامه شما را با تهیه یخ در بهشت همراهی میکنیم.
۱- طرز تهیه یخ در بهشت پرتقالی مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت پرتقالی : آب پرتقال : 2 پیمانه گلاب: 2 قاشق غذا خوری شکر: به میزان لازم طرز تهیه یخ در بهشت پرتقالی:ابتدا در یک قابلمه آب بریزید و آب پرتقال را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد سپس به مقداری که شما دوست دارید آب پرتقال را با شکر شیرین کنید و خوب هم بزنید تا شکر در آن حل شود.
سپس از روی اجاق گاز پایین بیاورید و به آن گلاب اضافه کنید. اجازه دهید تا سرد شود. سپس آن در فریزر قرار دهید. سپس وقتی که تیغه های یخ اطراف ظرف جمع شدند، ظرف را از فریزر خارج کنید و آن را کاملا هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این فرایند را چند بار دیگر تکرار کنید تا یخ در همه جای ظرف تشکیل شود. بعد از کامل شدن یخ آن را از یخچال خارج کنید و یخ را کاملاً مخلوط کنید و در یک لیوان مناسب بریزید و به همراه چند برگ نعنا تزیین کنید.
نکته مهم: اضافه کردن گلاب علاوه بر ایجاد طعم بهتر در یخ در بهشت، باعث میشود که یخها مانند آب به زودی آب نشوند. ۲- طرز تهیه یخ در بهشت آلبالویی: مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت آلبالویی: آب آلبالو: 1 لیتر شکر: 200 گرم آبلیمو تازه: 2 قاشق غذا خوری وانیل: نوک قاشق چای خوری طرز تهیه یخ در بهشت آلبالویی:ابتدا بهتر است تعداد لیوان هایی که قرار است یخ در بهشت در آنها سرو شود را درون یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
سپس یک قابلمه را انتخاب کنید و شکر، آب آلبالو و آبلیمو و وانیل را درون آن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند و به دمای جوش برسد. شکر را در آن حل کنید، بعد از حل شدن شکر، حرارت اجاق گاز را کم کنید و چند دقیقه اجازه بدهید تا مواد به آرامی بجوشند. سپس ظرف را از روی اجاق گاز پایین بیاورید و اجازه دهید تا سرد شود. بعد مواد یخ در بهشت را در یک ظرف فلزی کم عمق بریزید و به مدت ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند. بعد از گذشت این مدت و یخ بستن کامل ظرف یخ در بهشت آن را از فریزر خارج کنید و یخها را مخلوط کنید تا ریز شوند. سپس دوباره ظرف را در فریزر قرار دهید تا آماده شوند. بعد از آماده شدن آن را در لیوانهای سرد شده بریزید و تزیین کنید.
.IRPP_ruby , .IRPP_ruby .postImageUrl , .IRPP_ruby .centered-text-area { height: 130px; position: relative; } .IRPP_ruby , .IRPP_ruby:hover , .IRPP_ruby:visited , .IRPP_ruby:active { border:0!important; } .IRPP_ruby .clearfix:after { content: ""; display: table; clear: both; } .IRPP_ruby { display: block; transition: background-color 250ms; webkit-transition: background-color 250ms; width: 100%; opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; background-color: #2C3E50; } .IRPP_ruby:active , .IRPP_ruby:hover { opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; background-color: #34495E; } .IRPP_ruby .postImageUrl { background-position: center; background-size: cover; float: right; margin: 0; padding: 0; width: 31.59%; } .IRPP_ruby .centered-text-area { float: left; width: 65.65%; padding:0; margin:0; } .IRPP_ruby .centered-text { display: table; height: 130px; right: 0; top: 0; padding:0; margin:0;float: left;width: 100%; } .IRPP_ruby .IRPP_ruby-content { display: table-cell; margin: 0; padding: 0 0px 0 74px; position: relative; vertical-align: middle; width: 100%; } .IRPP_ruby .ctaText { border-bottom: 0 solid #fff; color: #3498DB; font-size: 13px; font-weight: bold; margin: 0; padding: 0; } .IRPP_ruby .postTitle { color: #ECF0F1; font-size: 16px; font-weight: 600; margin: 0; padding: 0; } .IRPP_ruby .ctaButton { background: url()no-repeat; display: inline-block; height: 130px; width: 54px; } .IRPP_ruby .ctaButton { background-color: inherit; margin-left: 10px; position: absolute; left: 0; top: 0; } .IRPP_ruby:after { content: ""; display: block; clear: both; } طرز تهیه انواع لواشک خانگی و خوشمزه با طعمی بینظیر ۳- طرز تهیه یخ در بهشت ایتالیایی مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت ایتالیایی: آب پرتقال: 1 پیمانه [crp] توت فرنگی خرد شده: 4 پیمانه شکر: 1 پیمانه پوست پرتقال: 1 قاشق غذا خوری آبلمیو تازه: 3 قاشق غذا خوری پوست لیمو ترش: قاشق چای خوری دستور تهیه یخ در بهشت ایتالیایی:در گام اول یک قابلمه را انتخاب کنید و درون آن شکر، 1 پیمانه آب و پوست پرتقال و لیمو را بریزید و خوب هم بزنید. سپس قابلمه را بروی روی اجاق گاز با حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید تا بجوشد. بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید و بگذارید دوباره به مدت 5 دقیقه بجوشد. بعد حرارت را خاموش کرده، بگذارید تا سرد شود. سپس از یک صافی استفاده کنید تا پوستهها را جدا کنید سپس آب پرتقال و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
سپس مواد را درون یک مخلوط کن بریزید و توت فرنگیها را نیز اضافه کنید، و شروع به مخلوط کردن کنید تا موادی یکدست به وجود بیاید. البته میتوانید با توجه به ذائقه خودتان همهی توت فرنگیها را مخلوط نکنید، تعدادی درشتتر در یخ در بهشت قرار دهید تا زیباتر شود.
بعد مواد بعد از مخلوط شدن را در یک ظرف مناسب بریزید و به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید، سپس مواد را خارج کنید و هم بزنید تا حالت یخ در بهشت به خود بگیرند. سپس در لیوان مناسب بریزید و به همراه چند برگ نعنای تازه تزیین کنید.
۴-طرز تهیه یخ در بهشت با تخم شربتی: مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت با تخم شربتی: تخم شربتی: 2 قاشق غذا خوری آبلیمو: 2 قاشق غذا خوری شکر: نصف پیمانه آب: 1 پیمانه دستور تهیه یخ در بهشت با تخم شربتی:این نوع یخ در بهشت ساده ترین نوع یخ در بهشت است. برای تهیه آن همه مواد را در یک ظرف فلزی بریزید و مخلوط کنید و سپس ظرف را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از گذشت این زمان ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و یخها را له و مخلوط کنید و دوباره ظرف را در فریزر قرار دهید، این فرایند را چند مرتبه دیگر تکرار کنید تا مواد یخ در بهشت حالت یخی یکدستی به خود بگیرند.
به همین راحتی و خوشمزگی. نوش جان
نکات مهم: توجه داشته باشید نسبت مقادیری که ذکر شده استاندارد است ولی خوراک و یا دسر کاملا سلیقهای و مزاجی هستند، شما با کم و یا زیاد کردن مقادیر، یخ در بهشتی با طعم و مزه دلخواهتان درست کنید. استفاده زیاد از وانیل صحیح نیست. اگر آب میوههای مورد نظر را خود تهیه میکنید، میتوانید با قرار دادن مقدار کمی پوره میوهی مورد نظر، یخ در بهشت جذاب تری داشته باشید. یخ در بهشتی که از نعنای و لیمو درست شود، یکی از بهترین یخ در بهشت هایی است که میتوان با آن عطش تابستان را رفع کرد و از گرما زدگی جلوگیری کرد.
4.3/5 ( 4 نظر ) تگها: شکر, میوه
دسته بندی : آشپزی
مقالات مرتبط
- طرز تهیه پنکیک شکلاتی و دارچین برای صبحانه
- نوشیدنیهای تابستانی با بستنی
- روش های فریز کردن صحیح مواد غذایی
- ساخت دنیای مینیاتوری با دسر و شیرینی
- برنج قهوهای مفیدتر است یا برنج سفید؟
- کاکیگوری، یخمکهای طبیعی ژاپنیها
- طرز تهیه سالاد مالزیایی
- طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه
- بهترین و مقوی ترین غذا برای فصل پاییز
- با این شیرینی از مهمانانتان پذیرایی کنید
- طرز تهیهی مافین خرما و پرتقال
- طرز تهیه گلت (galette) با بادمجان و قارچ؛ غذای فرانسوی خوشمزه
- شیرینی مادلین، شیرینی معروف کشور فرانسه
- آموزش قدم به قدم شیرینی(کوکی) مخملی قلبی؛ بهترین ایده ولنتاینی❤
- خورش ناز خاتون ، غذای محلی لذیذ
- پای گوشت و سیب زمینی یک غذای خوشمزه فرانسوی
- ترشی خرما، خوشمزه و متفاوت
- طرز تهیه ترشیهای تابستانی؛ با میوه و سبزیجات فصلی
- نوشیدنی شکلاتی، مناسب سفرهی افطار
- طرز تهیهی تارت لیمویی
منبع : اکالا